Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g57g79kcal10.7g0g4g0g
Korppujauho 7.1g26kcal0.7g5.3g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)18g6.2kcal0.4g0.8g0.1g0.5g
Sipuli 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g270kcal27.6g13g11.6g2g
Valittu annoskoko133g135kcal13.8g6.5g5.8g1g
Annoskoko puolitettuna66g68kcal6.9g3.3g2.9g0.5g
Arvot/100g100g102kcal10.4g4.9g4.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628