Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu35g127kcal4.2g25.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 47g67kcal5.8g0.1g4.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5.6g3.6kcal0.2g0g1.4g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Voi 8.5g62kcal0.1g0g6.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Appelsiini, kuorittu 18g8.6kcal0.1g1.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g677kcal21g82g30.8g0.8g
Valittu annoskoko133g339kcal10.5g41g15.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna66g169kcal5.3g20.5g7.7g0.2g
Arvot/100g100g255kcal7.9g30.9g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429