Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Currytahna punainen3.8g10kcal0.1g0.3g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g5g4.8kcal0.2g0.9g0g0.2g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g50g88kcal0.8g1.3g8.8g0g
Katkarapu 68g46kcal9.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g338kcal22.2g6.2g24.6g0.4g
Valittu annoskoko133g169kcal11.1g3.1g12.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna66g85kcal5.6g1.6g6.2g0.1g
Arvot/100g100g127kcal8.4g2.3g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666