Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta33g118kcal4.3g23g0.7g1.2g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sokeri 29g116kcal0g28.6g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 23g8kcal0g1.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g712kcal13.6g109.4g23.2g3.2g
Valittu annoskoko133g356kcal6.8g54.7g11.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna66g178kcal3.4g27.4g5.8g0.8g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.2g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095