Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g28g17kcal2.8g1.2g0.1g0g
Sokeri 48g193kcal0g47.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.3g0.3g0.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4g15kcal0.7g0.4g0.9g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g780kcal17.6g131.4g18.8g4g
Valittu annoskoko133g390kcal8.8g65.7g9.4g2g
Annoskoko puolitettuna66g195kcal4.4g32.9g4.7g1g
Arvot/100g100g294kcal6.6g49.5g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920