Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g246kcal17.4g22g8.8g3g
Valittu annoskoko133g123kcal8.7g11g4.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna66g62kcal4.4g5.5g2.2g0.8g
Arvot/100g100g93kcal6.6g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957