Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 13g8.6kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Herne 16g11kcal0.8g1.5g0.1g0.5g
Isot katkaravut (rainbow)28g28kcal6.5g0g0.3g0g
Tumma pikariisi, Risella12g40kcal1.1g8.4g0.4g0.6g
Basilika, tuore3.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.8g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g257kcal17.2g21.8g9.4g3g
Valittu annoskoko133g129kcal8.6g10.9g4.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna67g64kcal4.3g5.5g2.4g0.8g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652