Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 534g405kcal10g82.4g1.1g5.3g
Voi 80g582kcal1g0.3g65.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g32g112kcal1.1g26g0.3g1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.7g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 267g300kcal56.5g0g8g0g
Rypsiöljy 24g213kcal0g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Kaali, valkokaali214g45kcal2.6g7.3g0.4g4.5g
Sieni tatti, hapero 53g15kcal1g1.5g0.3g1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)27g34kcal2.9g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g3454kcal152.2g242.8g203.8g26.4g
Valittu annoskoko1320g1727kcal76.1g121.4g101.9g13.2g
Annoskoko puolitettuna660g863kcal38.1g60.7g51g6.6g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282