Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g320g1644kcal95.9g48g131.1g29.7g
Vesi, vesijohtovesi 640g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g80g142kcal0.2g7.8g0.2g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g104g364kcal14.6g58.2g7.2g11.4g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala169g540kcal25.3g99.5g4.4g16.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g5407kcal272.2g433.4g286g116g
Valittu annoskoko1320g2704kcal136.1g216.7g143g58g
Annoskoko puolitettuna660g1352kcal68.1g108.4g71.5g29g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722