Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 341g646kcal92.3g0g30.6g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 230g29kcal2.6g2.3g0.5g2.3g
Kurkku, tuore200g20kcal1.2g3.4g0.2g1.4g
Tomaatti, tuore481g98kcal2.9g18.3g1.4g6.7g
Sinappi 32g42kcal1.4g4.5g1.9g0.5g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix36g18kcal0.5g3.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g1706kcal201.8g64.2g69.6g21.8g
Valittu annoskoko1320g853kcal100.9g32.1g34.8g10.9g
Annoskoko puolitettuna660g427kcal50.5g16.1g17.4g5.5g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763