Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi305g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 31g109kcal9.9g16.1g0.3g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g61g189kcal11g25g4.9g11g
Kananmuna kuorineen punnittu 76g96kcal8.4g0.2g6.9g0g
Sokeri 104g421kcal0g103.6g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g3.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.9g15kcal0.5g2.9g0.3g1.4g
Hiiva 31g23kcal4g0.3g0.1g2.1g
Vehnäjauho, sunnuntai519g1816kcal62.2g368.3g10.9g15.6g
Rusinat (Rainbow) 1 pss76g244kcal2.3g54.2g0.5g7.4g
Mantelirouhe, 1 rkl24g141kcal5.2g1.3g12.3g2.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl61g549kcal0g0g61g0g
Kananmuna kuoreton 24g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g7274kcal213.2g1144g199.4g80.6g
Valittu annoskoko1320g3637kcal106.6g572g99.7g40.3g
Annoskoko puolitettuna660g1819kcal53.3g286g49.9g20.2g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103