Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 103g914kcal0g0g103.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 627g2151kcal63.9g438.9g7.5g21.9g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 69g489kcal0.5g0.3g55.1g0g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g3.4g11kcal0.4g2.3g0.2g1g
Sokeri 59g238kcal0g58.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 76g108kcal9.5g0.2g7.8g0g
Hiiva 34g26kcal4.5g0.4g0.1g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 172g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 172g79kcal5.2g8.3g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g8030kcal168g1017.8g353.2g50.6g
Valittu annoskoko1320g4015kcal84g508.9g176.6g25.3g
Annoskoko puolitettuna660g2008kcal42g254.5g88.3g12.7g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070