Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g240g1773kcal0g0g196.4g0g
Sokeri210g851kcal0g209.4g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl208g273kcal27.1g1g17.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)479g1485kcal81.5g258.7g13.9g62.3g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.5g0g0g
Marianne crush 150g168g721kcal2g144.2g14.1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g10304kcal221.8g1250.2g484.6g130.4g
Valittu annoskoko1320g5152kcal110.9g625.1g242.3g65.2g
Annoskoko puolitettuna660g2576kcal55.5g312.6g121.2g32.6g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622