Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton499g3284kcal129.8g54.9g294.4g10g
Canderel makeutusjauhe25g96kcal0.7g23.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 60g222kcal11.1g6.6g13g18.2g
Kookoshiutale 87g577kcal7.1g5.6g56.4g14.2g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)499g2141kcal379.3g25g54.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g12638kcal1056g230.6g837.4g84.8g
Valittu annoskoko1320g6319kcal528g115.3g418.7g42.4g
Annoskoko puolitettuna660g3160kcal264g57.7g209.4g21.2g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892