Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 306g1242kcal0g305.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu326g411kcal35.9g1g29.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.4g2.3g6.8g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.2g27kcal1.3g0.8g1.6g2.2g
Maitosuklaa 240g1289kcal24.3g119.9g79.2g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 240g1704kcal1.8g1g191.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g10703kcal167g1134g608.8g18.2g
Valittu annoskoko1320g5352kcal83.5g567g304.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna660g2676kcal41.8g283.5g152.2g4.6g
Arvot/100g100g405kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772