Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali451g95kcal5.4g15.3g0.9g9.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g499kcal57.1g0g30g0g
Sipuli kuivattu 38g102kcal3.9g13.2g0.6g13.1g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g1489kcal135.6g76.8g63.6g53g
Valittu annoskoko1320g744kcal67.8g38.4g31.8g26.5g
Annoskoko puolitettuna660g372kcal33.9g19.2g15.9g13.3g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987