Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 600g128kcal5.6g15g1.8g11.4g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper600g1740kcal156g0g126g0g
Ruokaöljy keskiarvo 120g1060kcal0g0g119.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g5855kcal323.2g30g495.4g22.8g
Valittu annoskoko1320g2928kcal161.6g15g247.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna660g1464kcal80.8g7.5g123.9g5.7g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672