Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Sokeri 113g460kcal0g113.2g0g0g
Munan keltuainen23g67kcal3.6g0.1g5.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 152g520kcal15.5g106.1g1.8g5.3g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g67g247kcal9.3g37.3g0.7g6.7g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g533g181kcal1.1g37.9g1.6g9.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.7g24kcal0.2g5.3g0.2g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g133g107kcal3.5g5.3g8g0g
Smetana100g390kcal2.1g2.2g42g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 80g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g5724kcal91g635.8g297.2g43.2g
Valittu annoskoko1320g2862kcal45.5g317.9g148.6g21.6g
Annoskoko puolitettuna660g1431kcal22.8g159g74.3g10.8g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24.1g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946