Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali623g131kcal7.5g21.2g1.2g13.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu50g52kcal3.9g8.1g0.3g1g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa174g523kcal40.1g0g40.1g0g
Smetana75g291kcal1.6g1.6g31.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g50g37kcal2.2g6.4g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 249g552kcal43.6g0g42.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g3232kcal200.2g84.2g231.2g31.6g
Valittu annoskoko1320g1616kcal100.1g42.1g115.6g15.8g
Annoskoko puolitettuna660g808kcal50.1g21.1g57.8g7.9g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799