Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 63g47kcal8.3g0.7g0.3g4.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g229g1054kcal1.1g1.1g116.8g0.1g
Sokeri 50g204kcal0g50.3g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.657g2299kcal87.4g446.7g15.8g25g
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g154g276kcal0.2g67.5g0g0g
15g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen126g42kcal4.2g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g7908kcal208g1145.2g270.4g58.8g
Valittu annoskoko1320g3954kcal104g572.6g135.2g29.4g
Annoskoko puolitettuna660g1977kcal52g286.3g67.6g14.7g
Arvot/100g100g300kcal7.9g43.4g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91510