Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 667g285kcal22.5g32g6.7g0g
Kananmuna kuoreton 160g228kcal20g0.5g16.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g200g28kcal3.8g0.8g1g0g
Rypsiöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g3338kcal145.6g430.6g107.8g18.2g
Valittu annoskoko1320g1669kcal72.8g215.3g53.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna660g834kcal36.4g107.7g27g4.6g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474