Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g451g586kcal94.7g0g18g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g75g14kcal0.8g2.6g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)75g218kcal17.3g1g15.8g0g
Siitakesieni 75g20kcal1.4g1.9g0.2g2.5g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)99g189kcal1.4g1.8g19.8g4.4g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Maustekurkku75g12kcal0.5g2.3g0.1g1.4g
Kuohukerma,valio,2dl226g767kcal4.5g6.8g78.9g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 75g293kcal1.6g1.7g31.6g0g
Voi 18g131kcal0.2g0.1g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g4547kcal247.6g50g359.4g22.4g
Valittu annoskoko1320g2273kcal123.8g25g179.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna660g1137kcal61.9g12.5g89.9g5.6g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236