Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 210g1523kcal2.5g0.8g170.7g0g
Sokeri 306g1242kcal0g305.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu156g197kcal17.2g0.5g14g0g
Vehnäjauho, sunnuntai180g630kcal21.6g127.8g3.8g5.4g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Banaani, kuorittu 444g386kcal4.7g81.3g1.8g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g8064kcal94.2g1055.4g381g27g
Valittu annoskoko1320g4032kcal47.1g527.7g190.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna660g2016kcal23.6g263.9g95.3g6.8g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586