Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 565g430kcal10.6g87.6g1.1g5.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g150g285kcal22.5g0g22.5g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste2.5g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2641g1845kcal79.2g180.6g84.6g13g
Valittu annoskoko1321g922kcal39.6g90.3g42.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna660g461kcal19.8g45.2g21.2g3.3g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770