Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4049g3067kcal75.7g624.3g8.1g40.5g
Voi 607g4405kcal7.2g2.4g493.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g243g850kcal8.5g196.8g2.4g7.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 20g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 2024g2275kcal427.7g0g60.7g0g
Rypsiöljy 182g1611kcal0g0g182.2g0g
Sipuli (kuorittu)607g164kcal7.9g29.1g1.2g10.3g
Kaali, valkokaali1619g342kcal19.4g55.1g3.2g34g
Sieni tatti, hapero 405g112kcal7.4g11.7g2g7.7g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 41g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)202g255kcal22.3g0.6g18.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26163kcal1152.2g1840g1543.4g199.6g
Valittu annoskoko10000g13081kcal576.1g920g771.7g99.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6541kcal288.1g460g385.9g49.9g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282