V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7576g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti227g1136kcal56.6g75.7g65.5g64.5g
Aprikoosi, kuivattu 379g832kcal19.7g164.4g1.5g27.7g
Luumu kivetön 227g106kcal1.9g19.1g0.7g3.9g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)455g877kcal15.5g185g3.6g43.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl909g3091kcal127.3g509.1g60.9g100g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%227g568kcal31.8g25g12.7g111.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13223kcal505.6g1956.6g289.8g701.4g
Valittu annoskoko10000g6611kcal252.8g978.3g144.9g350.7g
Annoskoko puolitettuna5000g3306kcal126.4g489.2g72.5g175.4g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720