Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g1090g6335kcal238.8g217g551.7g0g
Leseseos (3 viljan)318g811kcal52.8g108.1g19.4g95.4g
Voi 454g3296kcal5.4g1.8g369.4g0g
Valkuainen (100g)364g153kcal35.6g5.5g0.4g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 3635g7099kcal679.3g0g490.7g0g
Sipuli (kuorittu)454g123kcal5.9g21.8g0.9g7.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g682g138kcal4.1g25.9g2g9.5g
Kananmuna kuoreton 1000g1426kcal124.9g3g102.5g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g1363g3816kcal34.1g47.7g381.6g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper636g1845kcal165.4g0g133.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g50084kcal2692.6g861.6g4104.4g225.2g
Valittu annoskoko10000g25042kcal1346.3g430.8g2052.2g112.6g
Annoskoko puolitettuna5000g12521kcal673.2g215.4g1026.1g56.3g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179