Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g2423g12453kcal726.8g363.4g993.3g225.3g
Vesi, vesijohtovesi 4846g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g110kcal1.1g24.1g1.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g606g1073kcal1.2g59.4g1.2g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g787g2756kcal110.2g440.9g54.3g86.6g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1278g4090kcal191.7g754g33.2g127.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40963kcal2062g3283.6g2166.2g879.4g
Valittu annoskoko10000g20482kcal1031g1641.8g1083.1g439.7g
Annoskoko puolitettuna5000g10241kcal515.5g820.9g541.6g219.9g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722