Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g4255g5915kcal808.5g0g297.9g0g
Korppujauho 532g1948kcal55.8g398.4g5.5g28.2g
Vesi, vesijohtovesi 2128g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1170g1669kcal146.3g3.5g119.9g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)1330g465kcal31.9g62.5g6.6g34.6g
Sipuli 585g177kcal7.3g28.1g1.2g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20349kcal2099.6g985g862.2g145.4g
Valittu annoskoko10000g10175kcal1049.8g492.5g431.1g72.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5087kcal524.9g246.3g215.6g36.4g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628