Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)175g757kcal37.8g6.8g64.7g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 524g506kcal15.8g102.7g1.7g5.2g
Omena, keskikokoinen 200g70g24kcal0.1g5g0.2g1.3g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g140g385kcal40.5g0.1g23.8g0g
Suolakurkku (Rainbow)70g21kcal0.6g4.1g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 280g370kcal7.4g8.9g33.6g0g
Tonnikala öljyssä 65g123kcal17.5g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2646g4370kcal239.4g255.2g259.8g13g
Valittu annoskoko1323g2185kcal119.7g127.6g129.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna662g1093kcal59.9g63.8g65g3.3g
Arvot/100g100g165kcal9g9.6g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625