Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 29g6.7kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Porkkana 118g39kcal0.7g6.6g0.2g3g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.2g0.2g2g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g8.4g22kcal0.9g2g1g0g
Vesi743g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g32g89kcal6g0g7g0g
Kirjolohifilee 125g206kcal20.9g0g13.7g0g
Juuriselleri 35g11kcal0.4g1.6g0.1g1.1g
Tilli, tuore 8.4g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2646g1021kcal66.2g80.4g44.8g13.8g
Valittu annoskoko1323g510kcal33.1g40.2g22.4g6.9g
Annoskoko puolitettuna662g255kcal16.6g20.1g11.2g3.5g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411