Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g484g290kcal7.3g62.9g0.5g4.4g
Porsaanpaisti vähärasvainen 450g733kcal126.1g0g24.9g0g
Porkkana 152g50kcal0.9g8.4g0.3g3.9g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Lanttu 124g36kcal1.2g5.7g0.4g2.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala12g35kcal2.5g0.6g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2646g2340kcal278.6g165g57.6g24.4g
Valittu annoskoko1323g1170kcal139.3g82.5g28.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna662g585kcal69.7g41.3g14.4g6.1g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136301