Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.3g0.5g15.8g0g
Sokeri 119g483kcal0g119g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g55.8g1g2.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7g26kcal1.3g0.8g1.5g2.1g
Leivinjauhe 3.5g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)105g210kcal2.7g4.1g21g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g175g613kcal3.7g14g61.3g0g
Mansikka 154g72kcal0.8g12.9g0.3g2.9g
Banaani, kuorittu 210g183kcal2.2g38.5g0.8g3.8g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen315g189kcal0.9g44.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2646g4551kcal78.4g582g204g23.2g
Valittu annoskoko1323g2275kcal39.2g291g102g11.6g
Annoskoko puolitettuna662g1138kcal19.6g145.5g51g5.8g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705