Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi291g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 29g22kcal3.8g0.3g0.1g2g
Suola, annos 3g7.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta640g2305kcal83.3g448.3g13.4g22.4g
Sokeri 12g47kcal0g11.6g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 58g309kcal0.2g0.3g34.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha131g217kcal24.9g0g13.1g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ohrasuurimo 23g75kcal1.9g14.7g0.5g1.8g
Lihaliemi laimennettu 58g11kcal0g1.7g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl44g393kcal0g0g43.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2646g6776kcal229g956.6g212.2g53.4g
Valittu annoskoko1323g3388kcal114.5g478.3g106.1g26.7g
Annoskoko puolitettuna662g1694kcal57.3g239.2g53.1g13.4g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334