Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g5138g3853kcal97.6g822g10.3g51.4g
Porkkana 604g198kcal3.7g33.6g1.2g15.4g
Sipuli 332g101kcal4.2g16g0.7g5.7g
Oliiviöljy 42g374kcal0g0g42.3g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g2418g3627kcal401.3g7.3g217.6g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g756g264kcal20.4g35.5g3.8g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g604g750kcal18.1g154.7g3.6g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g91g54kcal2.3g4.5g6.3g0.7g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g15g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18447kcal1095.4g2148.6g571.8g146.4g
Valittu annoskoko10000g9224kcal547.7g1074.3g285.9g73.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4612kcal273.9g537.2g143g36.6g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638