Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 9047g7872kcal95.9g1655.6g36.2g162.8g
Voi 338g2450kcal4g1.4g274.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g241g878kcal8.4g192g8.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g181g563kcal19.9g108.6g12.7g50.7g
Sokeri 193g783kcal0g192.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25092kcal256.4g4300.8g663.8g427g
Valittu annoskoko10000g12546kcal128.2g2150.4g331.9g213.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6273kcal64.1g1075.2g166g106.8g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905