Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio625g406kcal62.5g26.2g1.9g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 200g85kcal19.6g0.8g0.2g0g
Mansikka 500g233kcal2.5g42g1g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2650g1447kcal169.2g138g6.2g19g
Valittu annoskoko1325g724kcal84.6g69g3.1g9.5g
Annoskoko puolitettuna663g362kcal42.3g34.5g1.6g4.8g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191