Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 146g48kcal0.9g8.1g0.3g3.7g
Bataatti, kuorittu 83g67kcal1.3g14g0g2.5g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g112kcal0g0g12.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 833g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi18g51kcal1.6g1.3g4.2g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%83g142kcal5.7g1.2g12.5g1.7g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 42g53kcal9g0g1.9g0g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0g2g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2650g1020kcal40.8g59.8g63g23g
Valittu annoskoko1325g510kcal20.4g29.9g31.5g11.5g
Annoskoko puolitettuna663g255kcal10.2g15g15.8g5.8g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110