Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 6035g3818kcal181.1g289.7g211.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1961g6730kcal199.9g1373g23.5g68.6g
Kananmuna 50g(kpl)1207g1521kcal132.8g3.6g108.6g0g
Sokeri181g735kcal0g180.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g72g290kcal0g71.7g0g0g
Rypsiöljy 543g4803kcal0g0g543.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35793kcal1027.6g3837.8g1773g137.2g
Valittu annoskoko10000g17896kcal513.8g1918.9g886.5g68.6g
Annoskoko puolitettuna5000g8948kcal256.9g959.5g443.3g34.3g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268