Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g180g234kcal36g0g10.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g188g469kcal35.7g0.1g41.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2652g1668kcal149.6g53.6g105g5.8g
Valittu annoskoko1326g834kcal74.8g26.8g52.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna663g417kcal37.4g13.4g26.3g1.5g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929