Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 240g546kcal45.6g0g40.8g0g
Porkkanaraaste 200g220g59kcal1.3g11.7g0.4g5.5g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g13g89kcal0.1g0.1g9.9g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu147g185kcal16.1g0.4g13.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)167g142kcal1.7g5.8g11.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g93g364kcal27g1.9g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g371kcal11g75.8g1.3g3.8g
Tomaattimurska 267g78kcal1.5g14.1g0.5g5.1g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2652g3716kcal211.2g227.8g209.8g31.2g
Valittu annoskoko1326g1858kcal105.6g113.9g104.9g15.6g
Annoskoko puolitettuna663g929kcal52.8g57g52.5g7.8g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260