Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl11g102kcal0g0g11.4g0g
Vesi613g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)438g131kcal4.4g26.3g0.9g4.4g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 88g146kcal6.6g3.5g11.4g2.3g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g123g262kcal12.6g46.3g2.9g9.1g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2653g1353kcal49.6g165.8g53.4g33.6g
Valittu annoskoko1326g677kcal24.8g82.9g26.7g16.8g
Annoskoko puolitettuna663g338kcal12.4g41.5g13.4g8.4g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568