Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki666g373kcal56.6g33.3g1.3g0g
Hermesetas -neste13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 173g594kcal17.6g121.2g2.1g6.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka27g106kcal0g26.4g0g0g
Voi 9g66kcal0.1g0g7.4g0g
Kananmuna kuoreton 440g627kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2656g3533kcal258.6g364.4g111.8g12.2g
Valittu annoskoko1328g1767kcal129.3g182.2g55.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna664g883kcal64.7g91.1g28g3.1g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517