Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1941g1478kcal36.5g300.9g3.9g19.4g
Lanttu 301g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Porkkana 158g52kcal1g8.8g0.3g4g
Purjosipuli 128g29kcal2.3g3.1g0.3g2.7g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala38g105kcal7.5g1.9g7.5g0g
Nakki,popsi grillinakki2062g5340kcal247.4g115.5g433g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 5267g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14238kcal598.2g898.2g892.2g74.8g
Valittu annoskoko10000g7119kcal299.1g449.1g446.1g37.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3560kcal149.6g224.6g223.1g18.7g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754