Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 338g257kcal6.3g52.3g0.7g3.4g
Bataatti, kuorittu 225g182kcal3.5g37.9g0.1g6.7g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 225g77kcal2.5g12.1g0.4g6.5g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%75g83kcal2g2g7.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto75g210kcal14.2g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2658g1708kcal60g211g58g33.2g
Valittu annoskoko1329g854kcal30g105.5g29g16.6g
Annoskoko puolitettuna665g427kcal15g52.8g14.5g8.3g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149902