Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g75g240kcal8.2g47.2g1.5g8.6g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)75g263kcal8.5g51.6g2.2g2.4g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g75g253kcal8.2g54.4g3g4.3g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g75g263kcal5.8g56.2g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2658g2514kcal61.4g418.8g70.6g30.6g
Valittu annoskoko1329g1257kcal30.7g209.4g35.3g15.3g
Annoskoko puolitettuna665g629kcal15.4g104.7g17.7g7.7g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874