Vuohenjuusto-brownies (Karppi)

Brownie-taikina:
# 200 g tummaa suklaata (kaakaota vähintään 70 %)
# 200 g suolatonta voita
# 3 kananmunaa
# 3,5 dl Hermesetasta
# 1 dl protskujauhetta

# Täyte:
# 200 g mascarponea tai tuorejuustoa
# 150 g vuohentuorejuustoa
# 1,5 dl Hermesetasta
# 2 tai 3 kananmunaa

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa tai hyvin varovasti kattilassa liedellä.

Vatkaa suklaaseoksen jäähtyessä hieman kananmunat ja makeutusjauhe kuohkeaksi vaahdoksi, johon lisätään jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti ja lisää lopuksi siivilän läpi protskujauhot.

Sekoita tasaiseksi varovaisesti.

Levitä reilu puolet taikinasta voideltuun ja jauhotettuun paistosvuokaan (koko n. 20 x 30 cm tai pyöreän läpimitta n. 20 cm)

Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään ja levitä hieman epätasaisesti suklaataikinan päälle.

Lopuksi lastalla tai lusikalla "marmoroi" tuorejuustotäytettä taikinan joukkoon, että taikina ja täyte hieman sekoittuvat keskenään.

Lisää päälle loput suklaataikinasta, epätasaisuus ei haittaa.

Paista 175 asteisessa uunissa 35-40 min. Varo paistamasta liikaa! Jäähdytä esim.

yön yli ja tarjoa marjakastikkeen tai hedelmien kanssa (mm. tuore viikuna sopii hyvin).

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Krap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marabou Premium 86 % Cocoa22g133kcal1.9g4.2g12g0g
Voi 22g160kcal0.3g0.1g17.9g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Hermesetas-jauhe11g32kcal0.1g6.2g0g4.4g
Proteiinijauhe (Qnt), annos 20g3.3g13kcal2.4g0.3g0.3g0g
Vuohenjuusto,Chavroux 8% (Linge&plaisir), annos 100g17g22kcal2g0.7g1.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton22g35kcal1.8g0.9g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g894kcal26g25g76.2g8.8g
Valittu annoskoko133g447kcal13g12.5g38.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna67g224kcal6.5g6.3g19.1g2.2g
Arvot/100g100g336kcal9.8g9.4g28.6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=119977