Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g7.5g24kcal0.8g4.7g0.2g0.9g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)7.5g26kcal0.8g5.2g0.2g0.2g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g7.5g25kcal0.8g5.4g0.3g0.4g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g7.5g26kcal0.6g5.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g252kcal6g41.8g7.2g3g
Valittu annoskoko133g126kcal3g20.9g3.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna67g63kcal1.5g10.5g1.8g0.8g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.7g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874