Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali61g13kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Jauheliha, sika-nauta 18g39kcal3.1g0g3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.2g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen20g6.5kcal0.7g1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)4.4g3.5kcal0g0.2g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 7.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Siirappi 0.9g2.6kcal0g0.6g0g0g
Ohrasuurimo 3.7g12kcal0.3g2.4g0.1g0.3g
Bataatti, kuorittu 15g12kcal0.2g2.6g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g210kcal12g18g9.6g4.2g
Valittu annoskoko133g105kcal6g9g4.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna67g53kcal3g4.5g2.4g1.1g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.8g3.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704