Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g23g124kcal1.1g12.1g7.4g0g
Kananmuna kuoreton 47g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Sokeri 25g101kcal0g25g0g0g
Euroshopper margariini 60 %17g95kcal0.2g0.2g10.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.7g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, X-tra1.2g4.3kcal0g1g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1.9g10kcal0.1g1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %1.5g7.9kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g918kcal17.6g97.6g49.4g0.6g
Valittu annoskoko133g459kcal8.8g48.8g24.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna67g230kcal4.4g24.4g12.4g0.2g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.7g18.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840